[pic=4_1236744301.jpg]Het was bibberen in Herentals en niet van de kou…. De weergoden waren ons goedgezind en na de overwinning in Luik kon dinsdagavond een belangrijke voorsprong genomen worden. De eerste periode startte dan ook geweldig door een doelpunt van Craig Foster op assist van Vincent Morgan en Mike Wehrstedt op 3’6” (1-0). Het spel was snel en hard maar Herentals lag constant boven en op 8’34” profiteerde Vincent Morgan van een powerplay om de score te verdubbelen. Assists van Mike Wehrstedt en Craig Foster (2-0). De wedstrijd bleef op en neer gaan maar Luik kon amper kansen creëren maar gaf ook niets meer weg.De tweede periode ging aanvankelijk vrolijk verder met na 5” een powerplay doelpunt van Mike Wehrstedt na een pass van Jim Kehoe (3-0). Anderhalve minuut later (1’34”) zette Ben Vercammen de 4-0 op het bord op aangeven van Koen Hermans. Match gespeeld denk je dan….maar dat is dan buiten de strijdlust van Bulldogs gerekend of was het ons minder samenspel? In ieder geval Luik zette een onwaarschijnlijke remonte in en scoorde vier maal, 2 maal Bryan Kolodziejczyk (4-1 op 6’8”, 4-2 op 11’11”) , Michael Distate (4-3 op 15’15”) en tenslotte Bryce Hollweg (4-4 op 17’18”). Over spannend gesproken! Op 18’8” lukte Craig Foster de 5-4 op assist van Mike Wehrstedt en konden we met een iets geruster hart de kleedkamer in.De derde periode zagen terug het HYC van de eerste periode en een uitstekende Ben Morgan hield lange tijd zijn netten schoon. Met nog drie minuten te gaan scoorde Mike Wehrstedt (6-4) de verlossende goal na een assist van Ben Vercammen. Verlossend? Een minuut later scoorde Bulldogs de aansluitingstreffer (6-5) en bibberde onze supporters nog tot de laatste seconde. Luik haalde zijn goalie uit het doel en kon gelukkig niet meer scoren. Meldenswaardig is nog een shot op de paal van de lege doel door Craig Foster.Periode1: 2-0Periode2: 3-4Periode3 : 1-1Eindstand: 6-5[b]Bulldogs Luik - HYC Fintro[/b]Zaterdag aanstaande 14 maart om 21u in Luik afspraak voor de vierde wedstrijd van ons eerste team. Alle supporters op post om onze ploeg naar de finales te schreeuwen!